» 18 sept 2020 Mirjam Spikholt

Vrijdag 18 SEPTEMBER

2020


'Gelukskunde'

Door: Mirjam Spikholt


Geluk, moeten we het daarover hebben? Je bent toch gelukkig of dat ben je niet? Kun je invloed uitoefenen op jouw geluksgevoel? Of is het iets dat je overkomt en met name bepaald wordt door de omstandigheden waar je in verkeert. 

Een kwestie van geluk, zeg maar…’Graag onthul ik een aantal geheimen over liefde en geluk aan jullie die je misschien diep vanbinnen wel weet maar steeds weer vergeet omdat er iets in ons totaal geen belang heeft bij gelukkig zijn en er zelfs wellicht bang voor is.’ 

Vragen als wie ben ik, hoe werkt het menselijk systeem, wat is synchroniciteit, wat is geluk en wat is succes, komen aan de orde. 

Hoe saboteren we geluk, liefde en succes? 

Mannen dit is zeer zeker ook een waardevolle sessie voor jullie, niet iets waar je jeuk van krijgt maar met een gezonde dosis humor word je herinnerd aan je innerlijke wijsheid. 

Als je denkt hier heb ik geen tijd voor, juist dan moet je komen want dan heb je het juist heel hard nodig!

Aanvang: 20:00 uur

Entree: € 12,00 (incl. 1 consumptie)


Aanmelden via INFO@HOLTEN-BEZIELING.NL (NAAM + TELEFOONNUMER)

 

Deze lezing wordt georganiseerd door de Holtengroep. Een Holtense werkgroep die zich vrijwillig inzet en het mogelijk maakt om een zo'n breed mogelijk publiek meer bewust te maken van zaken. Meer info? Neem contact op met één van de werkgroepleden, klik hier om naar contact te gaan.


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2020